• Lyse, trivelige selveierleiligheter
  • Egne balkonger, mark- eller takterrasser
  • God standard: Hvitt, glatt kjøkken, hvitkalket parkett, vannbåren gulvvarme og moderne fliser på badet

Velkommen til ditt eget Paradis!

Du som leser dette, bor kanskje i området allerede. Kanskje har du i dag en enebolig og kan tenke deg en enklere hverdag der du slipper snømåking, plenklipping og vedlikehold av hus og hage? Eller kanskje du bare ønsker deg en flott ny moderne leilighet med solrik balkong og alle fasiliteter rundt deg? Uansett tror vi du vil ha interesse av å lese mer om Paradisalléen. 

Gårsrommet i Paradisalléen

Prosjektet består av fire bygg som vil bli utbygget trinnvis.
Trinn 1 består av 3 bygg; A1, A2 og C. Trinn 2 av ett  – bygg B.

Bygg A1 ligger i den nordlige delen av tomten og vil ha fasade og balkong sørvendt mot gårdsrommet. Bygget består av leiligheter fra 35 til ca. 123 m2. Leilighetene vil ha tilkomst til heis og trapperom både fra siden som vender mot veien og fra gårdsrommet. Alle leilighetene blir gjennomgående og lyse.

Bygg A2 er allerede solgt ut.

Bygg B er det siste salgstrinnet og består av 23 lyse og lekre leiligheter på mellom 50 og 178 m2. De får balkonger mot syd/øst, nord/vest eller syd/vest. Rema 1000 og Vitus apotek vi er planlagt i 1. etg i bygget.

Bygg C vil romme større leiligheter helt opptil 168 m2 og leilighetene vil få store, solrike balkonger mot sør og vest.

Prosjektet vil kjennetegnes av stilfulle og gjennomførte kvaliteter i fasadene og vil bli et representativt bygg med hyggelig gårdsrom i et trivelig nabolag med nærhet til skoler, barnehage og turområder. Bybanestopp rett over gaten og sykkelsti til sentrum gjør beliggenheten oppleves som sentral, samtidig som at området er naturnært.
Du kan ta heis direkte opp til leilighetene fra parkeringsanlegget i underetasjen.

Meld din interesse

Ønsker du en enkel hverdag?
Begynner man å bli lei av vedlikeholdet som følger med en enebolig, så vil man kunne få en enkel hverdag ved å bytte til en flott toppleilighet med romslig takterrasse. Utsyn og masse sol får du på kjøpet. Nesten alle leilighetene har innvendig bod, og alle har stue med åpen kjøkkenløsning slik at du kan underholde gjester eller holde øye med barna mens du lager mat.

Premium kvalitet
Alle leilighetene i Paradisalléen har gjennomgående solide kvaliteter og topp moderne løsninger. Velger du en av Premium-leilighetene, kan du i tillegg glede deg over ekstra påkostede kvaliteter som:
- En-stavs hvitpigmentert eikeparkett
- Integrerte hvitevarer fra Miele
- Corian benkeplate
- Downlights i entré og stue/kjøkken
- Oppgraderte fliser på bad
- Skyvedørsgarderobe i hovedsoverom
- Ekstra takhøyde i oppholdsrom

Dette kvalitetsnivået finner du i alle leilighetene som er større enn 100 m2. 

Dette er en stor flott stue i en premiumleilighet

Praktisk
Alle leilighetene får sin egen sportsbod i kjeller.
I underetasjen i Paradisalleen finner du parkeringsanlegg og egen sykkelparkering. Det vil i tillegg bli bygget en fellesbod med inngang fra gårdsrommet – for tørr og trygg oppbevaring av barnevogner.

Ditt nye kjøkken
I Paradisalléen har vi lagt opp til solide kvaliteter – også når det gjelder kjøkkenløsning.  Her har vi valgt renommerte Sigdal som leverandør med den rene og elegante modellen Horisont -   Nordisk design på sitt aller beste! På ditt nye kjøkken kan du glede deg over en rekke finesser. Alle skuffer og skap leveres med demping, og i Premium-leilighetene er hvitevarer integrert i kjøkkeninnredningen.

Kjøkken fra Sigdal
Sigdalkjøkken

Akkuret sånn som du vil ha det
Du kan velge mellom et stort utvalg av skap, skuffer og overskap. Ønsker du andre løsninger, kan du fritt og uten pristillegg  velge mellom ni øvrige modeller i hvit utførelse fra Sigdals spennende sortiment. Fronten kan leveres i 19 forskjellige malte farger med mulighet for fargetilpasset forkant på skrogene.  Modell Horisont i hvit utførelse som standard. Andre farger som tilvalg.

Fargeutvalg kjøkken